WO2 Onderzoek uitgelicht biedt verdiepende artikelen over onderzoek naar herinneren, herdenken en vieren. Op deze site maar ook met de app is er direct en gratis toegang tot alle artikelen inclusief foto’s, links naar filmmateriaal en achtergrondinformatie.

WO2 Onderzoek uitgelicht is een digitale uitgave van het Platform WO2 en wordt gerealiseerd door het Nationaal Comité 4 en 5 mei in samenwerking met Arq, Netwerk Oorlogsbronnen en het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust en Genocidestudies

Colofon

Redactieraad
dr. Annelieke Drogendijk, drs. Jos Palm, Lars van Troost, dr. Frederiek de Vlaming, dr. Frank van Vree, drs. Puck Huitsing, Jan van Kooten.

Contact
Nationaal Comité 4 en 5 mei
t.a.v. WO2 Onderzoek uitgelicht
Nieuwe Prinsengracht 89
1018 VR Amsterdam
Telefoon 020-7183500
E-mail onderzoekuitgelicht@4en5mei.nl

Copyright
van de artikelen berust bij het Nationaal Comité 4 en 5 mei en bij de betreffende auteurs. Overname van (delen van) artikelen is toegestaan voor niet-commercieel gebruik, mits met bronvermelding en toezending van een bewijsexemplaar. Op foto’s en illustraties rust copyright. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft getracht rechthebbenden van het fotomateriaal op te sporen en hun toestemming te vragen voor publicatie. Wie desondanks klachten of bezwaren heeft in verband met auteursrecht, portretrecht, andere rechten, persoonsgegevens of privacy, wordt verzocht contact op te nemen met het Nationaal Comité 4 en 5 mei.